Visdief – beeldbank voor de beste natuurvideo’s

Ben je op zoek naar natuurvideo’s voor gebruik in een televisie-programma, op YouTube of in een andere productie, bekijk dan mijn royalty-vrije beelden van natuurvideo’s op iStock. Elke maand voeg ik nieuwe filmpjes toe, in zowel 4K als HD kwaliteit. En natuurlijk kun je ook verder zoeken in het aanbod van andere filmmakers.

Beeldbank voor de beste natuurvideo’s

Haast elke week ga ik erop uit om nieuwe natuurvideo’s te maken. Meestal richt ik me op vogels, maar kom ik een vlinder, kever, bever of mooie plant tegen, dan maak ik ook daarvan opnames. Je kunt mijn beelden bekijken op YouTube.

De beste fragmenten bied ik ook aan op iStock en op Adobe Stock. Ben je filmmaker, redacteur of werkzaam voor een natuurorganisatie, en ben je op zoek naar natuurbeelden, bekijk dan zeker één van deze galerijen. De meeste beelden maak ik in Nederland, maar ook tijdens mijn trips naar het buitenland blijf ik filmen. Natuurlijk vind je ook mijn buitenlandse fragmenten in mijn beeldbank voor natuurvideo’s. En mocht mijn verzameling van natuurbeelden niet bieden wat je zoekt, dan kun je op iStock en Adobe Stock verder zoeken en ook natuurvideo’s van andere filmmakers downloaden.

Niet geabonneerd op iStock of Adobe Stock?

Ben je niet geabonneerd op iStock of Adobe Stock, ook dan is het mogelijk om gebruik te maken van mijn natuurvideo’s. Neem contact met me op via het formulier op de pagina Over mij en geef aan wat je zoekt. Je kunt verwijzen naar een specifiek filmpje op mijn YouTube-kanaal. Je kunt ook een algemene vraag stellen en dan zoek ik uit of ik in de vraag kan voorzien. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar beelden van de lepelaar of de visdief, dan zal ik aangeven welke beelden ik zoal kan leveren en in welke kwaliteit.

Voordelen van werken via een beeldbank

  • Royalty-free gegarandeerd.
  • Ruim aanbod (haast oneindig).
  • Aanbod wordt dagelijks aangevuld.
  • Alles onder één dak: film en foto’s.
  • Filmpjes en foto’s beoordeeld door professionals.

Ook foto’s

Hoewel ik me specialiseer in het maken van filmbeelden, plaats ik op iStock nu en dan ook foto’s van allerhande onderwerpen.