boekenweek

Steun het Wereld Natuur Fonds

Soms ontdek je leuke acties. Misschien is het je opgevallen: deze week is het weer de Boekenweek. En het thema van de Boekenweek 2018 sluit dit keer wel heel erg aan bij mijn website. Het thema is namelijk: de natuur. Laat de natuur maar eens een week lang schitteren in de boekhandel en bij het lezerspubliek. Niet alleen omdat er zoveel mooie natuurboeken verschijnen, maar ook om iedereen bewust te maken van de waarde en schoonheid van de natuur.

Maar wat is nu die leuke actie?

Help het Wereld Natuur Fonds

Met de leuke actie doel ik op de actie van Bookchoice. Misschien ken je Bookchoice al? Bookchoice houdt, naar eigen zeggen: van verhalen. Elke maand worden acht e-books & audioboeken geselecteerd. Je kunt ze dus lezen op je tablet of eReader, dan wel beluisteren. Waar en wanneer je maar wilt. Elke maand een selectie van 8 boeken. En dat betekent maar liefst 96 boeken per jaar! Je wordt voor slechts € 3,99 per maand lid. En wat ik dan ook nog een aardige opmerking vind: voor de boeken van Bookchoice worden ook nog eens geen bomen gekapt, want ze zijn volledig digitaal.

Dan nu de actie: voor elk nieuw lid doneert Bookchoice € 6,00 aan het Wereld Natuur Fonds. Zodat het WNF bijvoorbeeld de tijger kan beschermen. Dat is dus een leuke win-win actie. Jij 8 e-books per maand en het WNF een financiële ondersteuning. Help jij mee?

En klik hier voor meer informatie over Bookchoice.

De selectie van de maand maart 2018 is:

boekenweek

De beste verrekijkers voor beginnende vogelaars: