Het nieuwe vogels kijken vandaag in de Nieuwsshow

Vanmorgen zat ik tijdens mijn vogeltocht iets te veel naar mijn zin in de auto. Die fout maak ik nogal eens, denken dat je vanuit de auto meer en beter kunt filmen. Dat is in sommige gebieden misschien wel het geval, maar meestal moet je toch echt naar buiten wil je iets interessants kunnen filmen. En interessant is voor mij iedere vogel, iedere paddenstoel, ja eigenlijk elk wezen dat ik tegenkom. Planten en bomen uitgezonderd. Vanochtend had dat als voordeel dat ik in de Tros Nieuwsshow op NPO1 plots auteur Kester Freriks hoorde vertellen over zijn nieuwe boek Het nieuwe vogels kijken. Een boek voor vogelaars die dromen van bijzondere waarnemingen in ons land. Een bijzonder leuk gesprek dat je beslist moet beluisteren:

Beluister het gesprek met Kester Freriks naar aanleiding van zijn nieuwe boek Het nieuwe vogels kijken.

het-nieuwe-vogels-kijken

button (1)