Over mij

Over mij

De Visdief is een initiatief van Jako van Gorsel, fervent vogelaar en lezer. Op mijn website vind je veel tips voor vogelaars en andere natuurliefhebbers. Vogels kijken is mijn grote passie, maar ik naar alles in de natuur. Bijna elke dag plaats ik een filmpje op het YouTube-kanaal van De Visdief. In de omschrijving vind je vaak een verwijzing naar het verhaaltje bij het filmpje. Op mijn website recenseer ik natuurboeken, schrijf ik over handige gadgets voor vogelaars en bespreek ik actuele natuurboeken.

Momenteel lees ik het interessante boek Fascinerende fossielen van Bram Langeveld.

In het dagelijkse leven werk ik als marketeer bij KokBoekencentrum, onderdeel van VBK Media, de grootste uitgeverij van Nederland. Ook ben ik bestuurslid voor Uitgeverij KNNV, een gerenommeerde uitgever van natuurboeken.

Waarom De Visdief?

Mocht je je afvragen: waarom nou toch ‘De Visdief’? Dat zit zo. De visdief is een vogel die leeft van vis. Toen ik mijn website begon was mijn plan om over zeevissen en vogels kijken te schrijven. Met het zeevissen stopte ik al snel en vogels kijken deed ik meer dan ooit te voren. Zeevissen en vogels kijken komen samen in die ene ranke zeevogel, de visdief.

vogelwandeling bij hendrik ido ambacht sophiapolder
Vogelexcursies en contact

Wil je een keer een vogelexcursie boeken? Neem gerust contact met me op. Gebieden in Zeeland en Zuid-Holland ken ik op mijn duimpje. De natuurgebieden op Schouwen-Duiveland bijvoorbeeld. Of de Zouweboezem in de Alblasserwaard. Je kunt me natuurlijk ook boeken om de vogels in jouw omgeving te leren kennen. Vul gerust het formulier onder aan deze pagina in (en dat kan ook voor andere vragen en opmerkingen). Ik neem dan contact met je op.

Volg mij

Mijn video’s zijn te zien op Youtube. Je kunt me natuurlijk ook volgen op Facebook, Instagram  en op Twitter.

Overname van beelden

Heb je op mijn YouTube-kanaal beelden gezien die je zou willen gebruiken in jouw productie? In een televisie-programma, natuurfilm of andere productie? Of ben je op zoek naar filmbeelden van een bepaalde (vogel)soort? Je leest in mijn artikel over mijn beeldbank voor natuurbeelden hoe je gebruik kunt maken van mijn filmbeelden.

Ik wens je veel vogelplezier toe. En wie weet komen we elkaar een keer tegen in een vogelkijkhut of natuurgebied.

Hartelijke groet,

Jako

Cadeauwinkel
Reageer door in het invullen van dit formulier:

P.S. Voor alle filmpjes en foto’s geldt copyright – Jako van Gorsel (en soms Sjaak Huijer)

Verwelkom nieuw leven in jouw tuin dit broedseizoen!