gpo verrekijker kopen

GPO verrekijker kopen

GPO staat voor German Precision Optics. Je kunt ze als een afsplitsing van dat andere gerenommeerde Duitse merk zien, namelijk Zeiss. De oprichter van GPO werkte jarenlang voor Zeiss en meende op een goed moment dat een uitstekende verrekijker niet zo enorm duur geprijsd hoeft te zijn. En het moet worden gezegd dat hij daar ruim in is geslaagd. De prijzen van de goedkoopste GPO verrekijkers beginnen weliswaar in het middensegment (héél goedkoop zijn ze dus niet), maar de prijs-kwaliteitverhouding is werkelijk uitmuntend. De topmodellen waarvan de prijzen wel boven de duizend euro liggen, kunnen zich met recht meten met de modellen van topaanbieders als Zeiss, Swarovski en Leica. Is status voor jou niet van belang en ben je op zoek naar een uitstekende verrekijker tegen een redelijke prijs, overweeg dan zeker de aanschaf van een GPO verrekijker.

Ik vind de verrekijkers van GPO bovendien ook heel stijlvol vormgegeven. De dakkantkijkers maken een slanke indruk, liggend heerlijk in de hand en zijn door de magnesium behuizing razend sterk.

Een topmerk dat bewijst dat een uitstekende verrekijker tegen een redelijke prijs mogelijk is.

Vergelijken met andere aanbieders

Wil je het aanbod van GPO vergelijken met dat van andere aanbieders, raadpleeg dan mijn artikel over verrekijkers kopen. Naast allerlei praktische tips en toplijstjes, bied ik daar ook een overzicht van alle bekende en goede merken.

Mijn tips voor natuurbeleving

Zo beleef je de natuur nog intenser!

(héél véél keuze, in nagenoeg heel Europa!)

(voor elk budget de drie beste opties)

(voor elk budget een paar opties)

(per provincie gesorteerd)

(aantrekkelijke planten voor vogels, vlinders en andere insecten)

(lees hier mijn tips om spechten, mezen en roofvogels naar je tuin te lokken)

(mijn persoonlijke top tien)