De beste verrekijkers onder 100,00 euro

Ben je een beginnende vogelaar, of een natuurliefhebber die niet heel intensief naar vogels kijkt, dan is een goedkope verrekijker vaak al goed genoeg. Maar de ene goedkope verrekijker is de andere niet! Ook al is het verleidelijk, koop nooit een verrekijker bij een supermarkt of een merkloos ding. Echt waar, daar kom je snel van terug. Op deze pagina zet ik een aantal verrekijkers op een rij die je niet meer dan honderd euro’s kosten. Let op: dit zijn echt instapmodellen of verrekijkers voor mensen die geen hoge eisen stellen. Ben je op zoek naar een beter model, bekijk dan mijn overzicht van de beste verrekijkers om vogels te kijken.

Model

Toelichting

Prijzen*

e Vortex Raptor 8.5x32 verrekijker levert een helder, scherp beeld met uitstekende kleurweergave, zelfs bij weinig licht. De interpupillaire afstand van de kijker kan eenvoudig worden aangepast zodat deze voor iedereen geschikt is, van jonge kinderen tot volwassenen.

De Konus Titanium Evo OH 10x42 WP is een verrekijker met BAK-4 prisma's en een antireflecterende coating, waardoor hij een scherp en helder beeld geeft.

Voor een instapmodel verrekijker heb je met de Barr & Stroud Skyline 10x42 een kijker in handen die je allround kunt gebruiken. Of je nu naar het stadion gaat, op vakantie of vogels gaat kijken, de Barr & Stroud Skyline is een prima metgezel.

Deze Tasco 8x42 Essentials is een compacte dakkant verrekijker die een vergroting biedt van 8 keer. Met een gewicht van slechts 560 gram is deze kijker makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld het bos, de camping, het sportveld of mee op jacht. Je hoeft je niet druk te maken over slechte weersomstandigheden, want de Essentials verrekijker heeft een stevige, rubberen behuizing en is weerbestendig.

Wil je alle verrekijkers in de prijsklasse tot € 100 bekijken, klik dan op de knop hiernaast. Je ziet dan alle verschillende soorten verrekijkers in één overzicht.

* Met een bestelling via één van deze partners steun je de visdief; dit kost je niets extra's.