ransuil alblasserwaard

Cookies op visdief.nl

Als je visdief.nl bezoekt, krijg je te maken met cookies. Deze cookies gebruik ik om de website goed te laten functioneren en om gegevens te delen met advertentiepartners. Door op akkoord te klikken in de cookiemelding of door deze website te gebruiken, ga je hiermee akkoord. Wat ik wil benadrukken dat je bezoek aan visdief.nl volledig anoniem gebeurt.

Hieronder lees je meer over de cookies op visdief.nl:

Wat zijn cookies?
Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op het apparaat waarmee je mijn website bezoekt. Ze zorgen ervoor dat mijn website goed functioneert. Ook kunnen ze informatie bevatten over hoe vaak je een website bezoekt en wat je op deze website bekeken hebt. Op visdief.nl maak ik gebruik van de volgende soorten cookies:

Functionele cookies
Deze cookies gebruik ik om ervoor te zorgen dat mijn website goed (en sneller) werkt. Ze zorgen er ook voor dat je de cookiemelding niet bij ieder bezoek te zien krijgt. Heb je eenmaal voor akkoord geklikt, dan zie je de cookiemelding niet meer binnen een bepaalde periode. Is deze periode verstreken, dan word je opnieuw gevraagd akkoord te gaan met het gebruik van de cookies. Functionele cookies zorgen er ook voor dat mijn website wordt geïntegreerd met sociale media als Facebook, Google en Youtube.

Analytische cookies
Deze cookies gebruik ik om de statistieken op mijn website bij te houden. Hoe vaak worden pagina’s bekeken, op welke links wordt geklikt en dat soort zaken. Ook kan ik zien hoe bezoekers op visdief.nl terecht zijn gekomen. Via een zoekmachine bijvoorbeeld, of via een link op een andere website. Ik maak hiervoor gebruik van de diensten van Google Analytics. Alle gegevens zijn uiteraard geanonimiseerd. Overigens hebben veel mensen zelf al met partijen als Google, Youtube en Facebook geregeld welke gegevens deze bedrijven mogen verzamelen en opslaan, en welke niet. Ook deze partijen moeten zich namelijk houden aan de AVG. Speciale aandacht vraag ik voor Youtube. Ik heb een Youtube-kanaal en embed mijn filmpjes op visdief.nl. Als je een filmpje bekijkt op visdief.nl dan registreert Youtube jouw kijkgedrag. Ik kan vervolgens statistieken raadplegen die uiteraard volledig geanonimiseerd zijn. Of je nu een filmpje bekijk op mijn website of op Youtube, dat maakt wat het registreren van kijkgedrag betreft geen verschil. Technisch gezien is het vooralsnog onmogelijk om alle cookies uit te schakelen met uitzondering van Youtube.

3rd party cookies
Advertentiepartners als Google en Tradetracker kunnen advertenties plaatsen op visdief.nl. Om ervoor te zorgen dat je advertenties te zien krijgt die aansluiten bij jouw voorkeuren, worden 3rd party cookies ingezet. Deze cookies voorkomen ook dat je steeds dezelfde reclame ziet. Wees je ervan bewust dat deze partijen cookies plaatsen en jouw surfgedrag volgen en registreren. Ook voor een aantal van deze partijen, zoals Google, geldt dat je zelf bij Google hebt aangegeven (of kunt aangeven) welke gegevens zij mogen verzamelen en opslaan, en welke niet. Ook deze partijen moeten zich namelijk houden aan de AVG.

Wat doe ik met reacties op mijn website?
Heel simpel: die verwijder ik na die te hebben beantwoord. Dat betekent ook dat ik persoonlijke gegevens als naam en e-mailadres verwijder. Ik sla dus niets op.

Kan ik een nieuwsbrief ontvangen namens visdief.nl?
Momenteel verstuur ik geen nieuwsbrieven. Zoals ik hierboven al aangaf leg ik ook geen e-mailadressen vast. En dat betekent dat je geen mails van visdief.nl kunt ontvangen tenzij het een antwoord is op een vraag via mijn website.

Cookies verwijderen
Het staat je natuurlijk helemaal vrij om mijn cookies niet te accepteren. Je kunt de cookies op je apparaat ook verwijderen, dat kun je in je browser instellen. Informatie hierover kun je vinden bij Webwijzer.

Ik hoop natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan het bezoek aan visdief.nl. Denk je dat er verbeteringen mogelijk zijn, laat het me gerust weten.

Tover je tuin om tot een insectenparadijs met de volgende bloemen: