De beste verrekijkers in de prijsklasse € 1.000 tot € 2.000

De vermaarde National Audubon Society in de Verenigde Staten laat regelmatig verrekijkers testen. Het leuke is dat ze verschillende prijsklassen onderscheiden. Zo kun je precies nagaan welke verrekijker bij jouw budget past. In dit artikel bekijken we de beste verrekijkers in de prijsklasse € 1.000 tot € 2.000.

Verrekijkers met zo’n prijskaartje, daar mag je iets van verwachten. Gek genoeg geven de testers aan dat een aantal modellen in de prijsklasse tot € 1.000 beter presteren dan in de duurdere klasse. Daarbij ging het overigens niet zozeer om de helderheid van het beeld, maar meer om de ligging in de hand, het gebruikscomfort dus. Voor de volgende verrekijkers geldt dat je ze ver boven het gemiddelde uitsteken.

Neem deze verrekijkers serieus als je op zoek bent naar het beste

Ben je op zoek naar een verrekijker die het allerbeste beeld biedt, neem deze modellen dan serieus. Van bijvoorbeeld de Swarovski SLC 8×42 las ik dat hij qua beeld nagenoeg gelijkwaardig is aan de Swarovski EL 8,5×42. Maar de prijs is honderden euro’s lager!

De beste verrekijkers in de prijsklasse € 1.000 tot € 2.000:

Eén van dé topmodellen van Swarovski.

Zeer helder en natuurgetrouw beeld.

Garandeert een levenslang kijkplezier!

Aanzienlijk in prijs verlaagd!

Kortom, een verrekijker met klasse!

De vernieuwde serie van Vortex biedt alles wat een topkijker bieden moet.

Het merk Vortex wordt in Amerika zéér gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit.

Dit model heeft een zeer helder beeld en ligt heerlijk in de hand.


Een verbluffend goed beeld.

Waarom toch op plaats 3 in de test van de National Audubon Society? Vanwege de scherpstelknop die te dicht bij de ogen zou zitten.

Laat je geen zand in de ogen strooien. Dit model is nagenoeg gelijkwaardig aan de Swarovski EL 8,5x42, maar honderden euro's goedkoper.