anwb vogelgids van europa paperback

De ANWB Vogelgids van Europa nu ook met flexibele kaft!

De beste vogelgids van dit moment, de ANWB Vogelgids van Europa is nu ook verkrijgbaar als een handige paperback. Sterker nog, het zogenaamde flexibound is ook nog eens verpakt in een plastic hoes. En dat betekent dat dit een ideale uitvoering wordt om mee naar buiten te nemen.

Ik las op een paar websites dat vogelaars opmerkingen maakten over die harde kaft die niet mee buigt. En die opmerkingen waren natuurlijk terecht. Een gids met die omvang moet ook een beetje praktisch zijn… Die groep vogelaars komt Kosmos Uitgevers nu dus tegemoet met deze flexibele uitvoering die een witte kaft krijgt met grutto, tureluur en wulp op de voorkant. En dat hij tegen een spatje water kan is ook mooi meegenomen. De editie met flexibele kaft is nu verkrijgbaar.

Over de ANWB Vogelgids van Europa

anwb vogelgids van europa paperback

In de ANWB Vogelgids van Europa van Lars Svensson e.a.staan alle ruim 770 vogelsoorten die je op ons continent kunt tegenkomen. Kenmerkend is dat van elke soort alle gegevens over habitat, verspreidingsgebied, geluid en voorkomen overzichtelijk op één tekstpagina staan, tegenover de afbeeldingen. Met een praktische opzet en meer dan 4000 gedetailleerde tekeningen in kleur is deze vogelgids de topper voor elke vogelliefhebber. Deze gids is al jaren de meest verkochte veldgids in de Benelux. Lees hier mijn uitgebreide recensie van de ANWB Vogelgids van Europa en ontdek waarom deze gids de beste vogelgids is van dit moment.

Mijn tips voor natuurbeleving

Zo beleef je de natuur nog intenser!

(héél véél keuze, in nagenoeg heel Europa!)

(voor elk budget de drie beste opties)

(voor elk budget een paar opties)

(per provincie gesorteerd)

(aantrekkelijke planten voor vogels, vlinders en andere insecten)

(lees hier mijn tips om spechten, mezen en roofvogels naar je tuin te lokken)

(mijn persoonlijke top tien)