Groenpootruiter (fotograaf: Sjaak Huijer)

Alle vogelgebieden in Nederland

Tijdens mijn vogeltochten door Nederland bezoek ik menig natuurgebied. En soms lees ik iets over een vogelgebied en zoek ik uit welke vogels je er kunt zien. Alle mijn vogelgebieden in Nederland (en in het buitenland!) zet ik op de kaart. Zoom in, zoek een gebied uit, klik op het verrekijkertje en lees meer over het gebied.

PS. Wil je een nieuw vogelgebied aan het overzicht toevoegen? Mail me gerust een beschrijving toe die minimaal de volgende gegevens bevat:

– Welke vogels je er kunt zien.
– Hoe je het gebied kunt bereiken.
– Welke voorzieningen voor vogelaars je aantreft in het gebied.

Je kunt reageren door het invullen van het reactieveld onder aan deze pagina.

De beste telescopen om vogels mee te kijken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.